Τρίτη, 7 Ιουνίου 2011

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ KAI ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ:

ΠΑΙΖΩ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕ Τ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ, ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΝΑΡΙΤΕΚΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΛΛΑΞΕ ΕΤΣΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΟΠΩς ΜΟΥ ΕΙΠΕ, ΤΗΣ ΘΥΜΙΖΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΟ. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΩΣ ΤΙΤΛΟ Σ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΡΑΜΥΘΙ, ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ 2 ΞΩΤΙΚΩΝ, ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ ΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ, ΤΟΣΟ ΟΜΟΙΟΥΣ!
ΚΑΤΟΠΙΝ, ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ, ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ , ΣΑΝ ΟΝΕΙΡΟ......ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΙΑΖΟΥΝ, ΔΕ ΜΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕ!
ΚΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ ΣΕ , ΤΙΠΟΤΑ! ΜΙΑΣ ΚΙ ΟΛ' ΑΥΤΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΙΑ, Κ ΔΕΝ ΕΝΙΩΘΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΟΥ!
ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΝΙΩΘΩ ΣΑ ΝΑ ΑΔΙΚΩ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΧΩΡΙΣ ΕΚΕΙΝΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ.ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΠΩΣ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΙΛΗ, ΠΟΥ ΜΕ ΕΙΧΕ ΟΝΟΜΑΣΕΙ ΝΑΡΙΤΕΚΑ, ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΛΛΑΞΕΙ ΞΑΝΑ Τ ΟΝΟΜΑ ΣΕ ΑΝΙΡΕΤΑΚ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ, ΟΤΙ ΤΗΣ ΘΥΜΙΖΕ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΜΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΑΝΙΡΕΤΑΚ ΕΜΟΙΖΕ ΜΕ ΑΝΗΡ-ΑΤΤACK, ΔΗΛ. ΑΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ, ΚΙ ΕΤΣΙ ΛΕΩ ΝΑ Τ ΑΦΗΣΩ ΕΤΣΙ. ΑΝΙΡΕΤΑΚ ΛΟΙΠΟΝ!

ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΜΟΥ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΕΣΥ! !!!!!!!!! ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΟΥ! ΣΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΕΣ!!!!